Language

1970 började målvaktshandskarnas segertåg. Redan då var vårt mål att inte bara erbjuda målvaktshandskar utan den bästa lösningen för varje målvakt. Och fram tills idag har inget ändrats i den strategin. Bestäm själv. Vårt mål är att överaska dig om och om igen. Även under den här säsongen.
 PoG skall inom sitt verksamhetsområde, södra och mellersta Skåne, förse behovet hos proffsbyggare och proffskonsumenter med byggmaterial och tillhörande sortiment. 

Vi levererar från välkända leverantörer och från egna lager vilket garanterar ett kundanpassat produktsortiment. Vår personal utvecklar sin produktkompetens och arbetar efter "kunden i centrum". 

Vi skall med hjälp av kostnadseffektiva priser, hög tillgänglighet och hög servicenivå förbli din framtida leverantör av byggmaterial.
 

Vi bygger på förtroende sedan 1928
Välkommen till ett tryggt, modernt och framgångsrikt byggföretag med nära till både kunder och anställda.

Vi vänder oss till kunder i hela Öresundsregionen och erbjuder både byggentreprenader och byggservice – ett koncept som hittills hjälpt oss att växa till ca 200 anställda och mer än en halv miljard i omsättning. Samtidigt förblir vi ett familjelett företag med korta beslutsvägar och långa kundrelationer.

 


Vår vision är att vara en av de ledande aktörerna på marknaden. Genom gediget yrkeskunnande, engagemang och nytänkande skapar vi långsiktiga relationer och utför arbeten med ett helhetstänk där fokus ligger på kvalitet, miljö och trygghet. Grundarnas mångåriga erfarenhet av ledande befattningar inom anläggnings- och kabelbranschen ger akea en stark och solid grund att stå på och på så sätt skapa en god och trygg relation till dig som beställare.

Vi på akea tror att fungerande föreningar är fundamentalt för en stads utveckling. Vår ambition är att genom stöd till föreningslivet, ge fler unga möjlighet till utveckling och trygghet.

 


Malmö Cityfastigheters affärsidé är att förvärva, utveckla och förvalta fastigheter i centrala Malmö och anpassa dem efter hyresgästernas behov. Malmö Cityfastigheter ägs direkt eller indirekt av cirka 10 privatpersoner, alla med anknytning till Malmö.

I nuläget äger Malmö Cityfastigheter tretton fastigheter innehållande butiker, kontor, restauranger, garage och bostäder. Ett fastighetsbestånd på 75 000 kvm. Malmö City har cirka 250 hyresgäster vilka består av såväl företag, myndigheter, organisationer som privatpersoner. Big Bowl, Länsarbetsnämnden, Citymail och Region Skåne är några som valt Malmö City som hyresvärd.

Malmö Cityfastigheter fokuserar på en marknad, Malmös innerstad. Detta har bidragit till stor kunskap om marknaden och nära kontakt med hyresgästerna, leverantörerna, beslutsfattarna m fl. I dagsläget bevakas samt utvärderas samtliga fastigheter som blir till salu inom Malmö Citys område.
 


Rörläggaren vill vara en uppstickare och rebell inom branschen och tillgodose varje kunds behov av flexibilitet, pålitlighet och tillgänglighet inom områdena affärsmannaskap, teknisk kompetens och utförande. Rörläggaren trivs bäst med entreprenörer i tillväxt, men vår "affärsnäsa" låter oss vara vaksamma på marknadsläget och "slå till där det behövs".