Language
Video - Allt du behöver vetaVår digitala målvaktsutbildning fungerar som ett bibliotek av träningsfilmer på video för dig som är målvakt eller tränare och vill utveckla dig och dina spelare. På filmerna kommer du se övningar som Janne Möller skapat och kommenterar med tips och råd till. Det är ett unikt material som bygger på Jannes kunskaper som egen målvakt i yttersta eliten och alla de åren han varit ungdoms- och seniortränare för målvakter i Sverige.

Filmerna finns upplagda i en kursplan som behandlar allt ifrån bra uppvärmningsövningar till tekniska detaljer du som målvakt kan ta till dig och öva på.

För dig som är tränare till ungdomar finns här många bra övningar och tips som du kan använda när du ska utbilda och motivera dina målvakter.

Utöver träningsfilmerna finns här också spännande extramaterial som vi kommer lägga till efterhand. Vi har några av Sveriges och världens genom tiderna bästa målvakter som delar med sig av unikt material hur de jobbade med sin träning i ungdomsåren och hur de utvecklade olika områden för att ta sig dit de tog. Du får access till alla filmer och material genom ett årligt abonnemang. Här finns utbildningsmaterial som du som målvakt, förälder, målvaktstränare eller lagtränare kan ta med dig ut på fotbollsplanen som stöd.

Har du frågor så kontakta oss gärna på info@malvaktscoachen.se 

Ett årsabonnemang kostar 375 kr, du registrerar dig enkelt genom att gå vidare nedan.

Digital Målvaktsutbildning

Access till målvaktscoachens digitala målvaktsutbildningar genom årligt abonnemang

375.00 SEK